Hier ben ik! In 2012 is het tijd voor mij. In de afgelopen tien jaar heb ik een zoon veilig en stabiel door zijn fundamentele jaren geleid. Heb ik zijn moeder veiligheid, zekerheid en de middelen tot zelfredzaamheid aangereikt. Heb ik een thuis voor mijn vader gemaakt en hem omringt door liefde naar zijn graf gebracht. Nu kom ik op de eerste plaats. Zodat ik naar mijn beste kunnen kan zijn wie ik ben: een nieuwe-levenspartner en vader voor Jelle en andere kinderen. 
Auke VanderHoek
(Geschreven op: 1 januari 2012)

©Auke VanderHoek, alle rechten voorbehouden, 2015
Gepost door:Auke VanderHoek

Content writer and visualizer. Fotograaf, journalist, schrijver en dichter.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s