De straatlantaarn vormt een strijklicht over de boekenkast. “Dat is mooi”, denk ik ‘s nachts. In mijn über-crowded kantoor lig ik op een matras op de grond onder het raam. Ondanks dat ik daar lekker slaap sjouw ik mijn matras de volgende dag naar boven. En zet ik de leesstoel neer waar ik mijn hoofd neerlegde. Goed uitzicht. ’s Nachts in de fotostudio op zolder slapen blijkt nog aangenamer, ik wordt de volgende ochtend pas om 11.30uur wakker.

Auke VanderHoek
(geschreven op 4 januari 2014)

©Auke VanderHoek, alle rechten voorbehouden, 2015
Gepost door:Auke VanderHoek

Content met inhoud in woord en beeld. Fotograaf, journalist, schrijver en dichter.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s