Ik weet niet hoe ik het voor elkaar gekregen heb? Ik heb al mijn kleren gestreken en gevouwen opgeborgen in mijn kantoor. Mijn bed verplaatst naar mijn fotostudio, waar ik tot mijn stomme verbazing zeer aangenaam slaap. Het heeft ook iets romantisch: Een simpel bed, lamp, kast, boek, ethernet kabel. De leesstoel heb ik in de hoek van mijn kantoor neergezet, met het mooie uitzicht. En verrek, ik heb ruimte in mijn kantoor en het is opgeruimd.  
Auke VanderHoek
(geschreven op 4 januari 2012)
©Auke VanderHoek, alle rechten voorbehouden, 2015
Gepost door:Auke VanderHoek

Content met inhoud in woord en beeld. Fotograaf, journalist, schrijver en dichter.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s