Hoi lieve vriendin X, het zaken diner met vijftien anderen was reuze gezellig en goed voor mijn zaken. En het werd dus laat.

Ik moet mezelf even corrigeren. Ik kom net uit elf jaren, vier zware karren door de modder trekken. En heb minstens nog een half jaar nodig om al het oude te laten landen en mijzelf stevig klaar te zetten voor de toekomst. Daarbij heb ik ook een fikse uitdaging voor de boeg om mijn bedrijf door de crisis te leiden en ook nog eens te laten groeien.

Ondanks dat ik denk ‘eigenlijk wel heel graag een nieuwe relatie te willen hebben met een lieve mooie vrouw’, is dit nu onverstandig. Daarom lag ik ook de hele nacht wakker (naast iets te veel koffie).

Ik moet eerst minstens een jaar echt de tijd nemen voor mezelf zonder me open te zetten voor mooie lieve vrouwen. Anders loopt het helemaal spaak. Dan kan ik niet goed tot mijn recht komen. En dan kan ik ook geen recht doen aan een ieder, inclusief jij, die oprecht geïnteresseerd is in mij.

Wat ik eigenlijk zeg is dat ik terug kom op mijn wens om te daten, minstens voor een jaar niet. 

Auke VanderHoek
(geschreven op 5 januari 2012)
©Auke VanderHoek, alle rechten voorbehouden, 2015
Gepost door:Auke VanderHoek

Content met inhoud in woord en beeld. Fotograaf, journalist, schrijver en dichter.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s