“Papa, hoe oud moet je zijn om op FaceBook te mogen?”, vraagt Jelle tijdens de lunch. “Als jij wat ouder bent”, antwoord ik. Eerst ondertoezicht van papa en mama. Daarna pas alleen leg ik hem uit: “Je moet eerst de gevaren kennen.” Hij grijpt naar mijn stropdas en langzaam maar zeker valt hij achterover. Ik: “Net zo als je op twee poten mag zitten, zolang je de gevaren van het omvallen maar kent.” Als hij éénmaal zachtjes op de grond is aangekomen, maak ik mijn stropdas weer wat losser. Zat wel even erg strak. 
Auke VanderHoek
(17 januari 2012)

©Auke VanderHoek, alle rechten voorbehouden, 2015
Gepost door:Auke VanderHoek

Content met inhoud in woord en beeld. Fotograaf, journalist, schrijver en dichter.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s