Vandaag in de weer geweest om mijn ruitenwisservloeistoftank (Scrabble!) te ontdoen van olieresten. Steeds nieuw schoon water erin en dan leeg spuiten. Tijdje geleden had ik het bijgevuld met behulp van de trechter waar ik ook de olie mee had bijgevuld. Resulteerde dat ik elke keer weer een laagje olie op mijn vooruit kreeg op het moment dat ik het juist schoner wilde hebben. Water en olie gaan niet goed samen, ook niet op een voorruit tijdens het autorijden. Nu kan ik tenminste zien waar ik tegen op rij omdat ik het niet of te laat zag.
Auke VanderHoek
(geschreven op 19 januari 2012)
©Auke VanderHoek, alle rechten voorbehouden, 2015
Gepost door:Auke VanderHoek

Content met inhoud in woord en beeld. Fotograaf, journalist, schrijver en dichter.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s