Jelle wil graag bij mij slapen. Natuurlijk mag dat. Gezellig en knus. Zolang hij maar niet verkeerd om in het bed gaat liggen en ik steeds een voet in mijn ribbenkast krijg. Gewoon normaal is praktischer. Als hij ligt te woelen tijdens het dromen omarm ik hem en trek hem weer recht het bed in. Soms krijg ik een elleboog in mijn gezicht of rolt hij op me, ach… ‘t is mijn kind.
Auke VanderHoek
(geschreven 25 januari 2012)

©Auke VanderHoek, alle rechten voorbehouden.
Gepost door:Auke VanderHoek

Content met inhoud in woord en beeld. Fotograaf, journalist, schrijver en dichter.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s