Met Glühwein op ‘s avonds een piste oplopen is niet helemaal mijn ding qua oriëntatie. En ook op de slee dan toch een poging wagen om naar beneden te glijden is een stuk vermoeiender dan ik verwachtte. Vanavond was een kinderfeestje op de piste. En ik waagde een poging. Beneden stonden tien man. Weinig risico voor een ‘bowling-bal-effect’. Terwijl ik gleed bedacht ik ‘hoe bestuur ik een ronde slee?!’, ‘En waar is de rem?’. Net op tijd stond ik tegen mijn nichtje Bibi stil. Ze zag me niet aankomen. De vrouw naast haar wel en liet van schrik haar ski uit haar handen vallen. Op mijn köpfke. Toch nog een beetje auw.

Auke VanderHoek
Geschreven 28 februari 2012

©Auke VanderHoek 2015, alle rechten voorbehouden
Gepost door:Auke VanderHoek

Content met inhoud in woord en beeld. Fotograaf, journalist, schrijver en dichter.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s