Net mijn bril schoongemaakt, weer heldere glazen, en een vers kopje koffie op mijn bureau gezet. Sta ik op, draai me om en loop naar de suikerpot. Ik voel wat dat aan mijn voet blijft hangen. Stop gelijk met bewegen, kijk om en zie een koptelefoon van mijn bureau schieten die heel mooi mijn kop koffie lanceert door de lucht en over mijn fototas. Toch handig dat ik uit voorzorg altijd de flap van de tas dicht heb en knap dat de kop koffie recht op landt met de helft er nog in. De rest zit over de vloer, boek, tas en mijn bril. Gaat lekker hiero… Koffie?

Auke VanderHoek

©2012/2015 Auke VanderHoek, alle rechten voorbehouden
Gepost door:Auke VanderHoek

Content met inhoud in woord en beeld. Fotograaf, journalist, schrijver en dichter.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s