Het voelt als een onverwachte stomp in de maag. Vanochtend werd ik wakker gebeld door mijn ex-zwager Walter die in de US woont met zijn vrouw. Hij was opzoek naar zijn zus. “Die is bij vrienden,” antwoord ik hem een beetje nijdig. Nu kan ik weleens mopperen op mijn ex-schoonbroers die wel vaker op meest onmogelijke tijdstippen bellen. Maar Ik hoor ook dat er wat fout is en vraag: “are you o.k.?”. “Mijn dochtertje is vannacht overleden…”, is zijn antwoord. Nog net geen één jaar. Niks aan de hand, werd vannacht onwel… Hoe hard kan ik iemand sorry zeggen? Sorry dat het je moet overkomen, hoe hard? Ooh God, sorry…

Auke VanderHoek

©2012/2015 Auke VanderHoek, alle rechten voorbehouden
Gepost door:Auke VanderHoek

Content met inhoud in woord en beeld. Fotograaf, journalist, schrijver en dichter.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s