Kom ik lekker naar beneden zie ik drie blauwe enveloppe in de brievenbus hangen. Zo vriendelijk geordend en uitnodigend om terug te duwen. …-#@%#$!&!(@!-… zoiets zoals Kapitein Haddock zich zou uitlaten, maar dan binnenmond. “Wat nu weer?!”, spreek ik hardop. Blijkt het driemaal een bevestiging te zijn dat ik voor omzet, motorrijtuigen en overige teruggave… het rekeningnummer heb opgegeven wat ze al jaren hadden maar door een reorganisatie bij hen, ze niet meer zouden hebben… In de eerste gedachte wil ik me daar over opwinden. In de tweede gedachten heb ik liever dit soort brieven en masse dan die enkele die inslaat als een bom op het moment dat je niet met een mineur van Stratego in je hand hebt. Enfin, goedemorgen allen. Koffie?

Auke VanderHoek
Geschreven 7 augustus 2015

©2015 Auke VanderHoek, alle rechten voorbehouden.
Gepost door:Auke VanderHoek

Content met inhoud in woord en beeld. Fotograaf, journalist, schrijver en dichter.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s