Bezig in de studio. Vanuit mijn ooghoek zie ik iets vallen en in een reflectie steek ik mijn voet eronder om de val van ‘wat-het-ook-mag-zijn’ te breken. Een iets zachtere landing, zeg maar. Blijkt het een hard contra gewicht te zijn van mijn foto lampstatief. “Tyf…-au!-.” Waar is mijn helm, als het weer zo’n maandag wordt?

Auke VanderHoek

©2015 Auke VanderHoek, alle rechten voorbehouden.
Gepost door:Auke VanderHoek

Content met inhoud in woord en beeld. Fotograaf, journalist, schrijver en dichter.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s