Chichi heeft haar ontvoering overleefd en is er weer van bijgekomen. Geheel onverwachts, voor haar dan, ging ze niet met Jelle en mij mee naar de neven en nichten dag ‘paintball-en en zwemmen in Giethoorn’. Maar stonden haar vriendinnen en haar zus onverwachts op de stoep! Een vrijgezellenfeestweekendje in Chateau Gerlach, bij Maastricht. Verwend worden, ontspannen en veel lachen. Ikzelf vond het maar wat lastig om een verborgen agenda voor haar te hebben. En te moeten uitleggen dat we gingen paintball-en in Giethoorn en dat ze haar zwempak moest pakken. Want daarna zouden we gaan zwemmen… Ze bleef maar om uitleg vragen. C’est Moi: “Kunnen we al die paint van Jelle wassen.”

AukeVanderHoek

©2015 Auke VanderHoek, alle rechten voorbehouden.
Gepost door:Auke VanderHoek

Content met inhoud in woord en beeld. Fotograaf, journalist, schrijver en dichter.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s