Jelle is mijn getuige! De dag voor mijn burgerlijk huwelijk (stap 2 van 3) word ik er fijntjes eraan herinnerd dat we nu een vrouw in huis hebben. Blindelings grijp ik naar het theezakjes potje voor mijn eerste thee van deze ochtend. Om te ontdekken dat daar nu een cactusje staat. Chichi: “Oh sorry schat maar het stond zo leuk daar.”

Auke VanderHoek

©2015 Auke VanderHoek, alle rechten voorbehouden.

Gepost door:Auke VanderHoek

Content met inhoud in woord en beeld. Fotograaf, journalist, schrijver en dichter.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s