Na het douchen mijn kind onder de douche getrapt. Chichi gaat uit zichzelf wel daarna (die is al goed opgevoed, die ander zit nog in dat proces). En ik deze ochtend fris en fruitig. Mijn contactlenzen in, stropdas om, hoofd gepoetst. Alles zit goed. Check nog even mijn oude spijkerbroek. Ja, mijn lensdoekje zat daar nog in. “Niet vergeten, altijd een kriem om vuile brilglazen te hebben en daan geen lensdoekje te hebben,” mompel ik tegen mezelf. Blij dat ik ben dat ik het eens niet vergeet loop ik de trap af… Dan gaat er een lichtje aan en mopper ik tegen mezelf: “Pannenkoek! Ik heb lenzen in. Hoe ga ik die dan schoonmaken met een lensdoekje?!” Vervolgens maar bedacht waar ik hem het beste kan leggen zodat ik het weet terug te vinden als ik met mijn bril oploop. Koffie?

Auke VanderHoek

©Auke VanderHoek 2015, alle rechten voorbehouden.
Gepost door:Auke VanderHoek

Content met inhoud in woord en beeld. Fotograaf, journalist, schrijver en dichter.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s