Romantiek in de wittebroodsweken. Het gebabbel van Chichi stroomt als een kabbelend fris bergbeekje door het huis. Op het moment dat ze naast me komt zitten op de bank met een vertroetelde blik en mij wat vraagt, toeter ik met mijn neus het zoveelste zakdoekje vol en antwoord ik met een verstopt hoofd: “Watte?”. ‘t Is dat ze zo verliefd op mij is want mijn gehalte romantiek is niet om over naar huis te schrijven momenteel. Koffie?

Auke VanderHoek

©2015 Auke VanderHoek, alle rechten voorbehouden
Gepost door:Auke VanderHoek

Content met inhoud in woord en beeld. Fotograaf, journalist, schrijver en dichter.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s