Gisteren was het niet vooruit te branden van humeurigheid. Vandaag vraagt het om aandacht als een baby, wil stoeien als een kleuter, heeft het lichaam van een 16-jarige en wij worden ook een dagje ouder. Absorbeert de aandacht van Chichi en mij als een cactus in de woestijn die water opzuigt na een fikse regenbui. Stuitert door het huis en onze slaapkamer. Terwijl wij nog matjes zijn en hooguit wat motregen in onze wakker wordende zelf hadden. We probeerden rustig op te staan, ik was nog vroeg opgestaan om met een kopje thee bij hem aan de Edumbekeukentafel™ te gaan zitten terwijl hij nog een keer zijn natuurkunde toets doornam. Toen hij daarmee klaar was en ik weer even dacht terug te kruipen in bed, barstte al het bovenstaande los. Kinderen, giet er een beetje liefde in en ze stuiteren van geluk alle kanten op. Koffie?

Auke VanderHoek

©2015 Auke VanderHoek, alle rechten voorbehouden.
Gepost door:Auke VanderHoek

Content met inhoud in woord en beeld. Fotograaf, journalist, schrijver en dichter.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s