Chichi viel tijdens het filmpje kijken op de bank in slaap. Nu het nog kan, ik word ook een dagje ouder en luier, besluit ik eens romantisch te doen: ik til haar voorzichtig op en breng haar naar boven. Liefdevol houdt ze me slaapdronken vast. En als ze, boven aangekomen, een beetje wakker wordt in mijn armen, net voordat ik haar in bed wil leggen, zegt ze zwoel en slaperig: “He lief… ik moet naar de wc.” Ik zet haar neer en ze loopt weer naar beneden. Ik roep haar nog na: “He, denk ik als man eens romantisch te doen…” Maar als antwoord krijg ik het geluid van een doorspoelende wc te horen.

Auke VanderHoek

©2015 Auke VanderHoek, alle rechten voorbehouden.

Gepost door:Auke VanderHoek

Content met inhoud in woord en beeld. Fotograaf, journalist, schrijver en dichter.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s