De verkoopmedewerkster van Hema klantenservice in de Poort vraagt me hoe lang ik de Hema stofzuiger al heb? Ze is aan het zoeken in het computersysteem welke stofzuigerzakken erin horen en of ze die nog in het assortiment hebben. Een gepuzzel want de stofzuiger waarvoor ik ze nodig heb is geen actueel model meer en toch is het de eerste keer dat ik er zakken voor koop. C’est Moi: “De stofzuiger heb ik pas drie weken. Maar de vrouw die erbij hoort heeft het apparaat al veel langer.” De verkoopmedewerkster kijkt me even vragend aan. “Ik ben drie weken geleden getrouwd. En het is de stofzuiger die mijn vrouw al had dus.” Verkoopmedewerkster snapt hem: “Ah!” Enfin, zakken gevonden, gekocht en nu lekker zuigen en het huis boenen. Als huismannetje doe ik dat graag voor mijn vrouw (ook voor mijzelf, een schoon huis is aangenaam fijn).

Auke VanderHoek

©2015 Auke VanderHoek, alle rechten voorbehouden.
Gepost door:Auke VanderHoek

Content met inhoud in woord en beeld. Fotograaf, journalist, schrijver en dichter.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s