Ok, natuurlijk raakt het me. Ik vond het een hele mooie dag. Waar ik nog steeds van verbijsterd sta dat ik het heb mogen mee maken. Dat ik zo’n mooie en lieve vrouw in mijn leven aan mijn zijde heb gekregen. Die ook nog eens een fantastische bonusmoeder is voor mijn zoon Jelle. De zang wordt live gedaan door goede vriendin Corrie van de Nes,  haar muziek heeft me de afgelopen ±20 jaar door veel heel getrokken en hoop gegeven. En mijn goede vriend Rivelino Rigters. Ook zijn muziek staat hier met regelmaat te blazen door de speakers. Het lied van Selah ‘Bless The Broken Road’ is gekozen door Chichi, mijn vrouw, voor haar sloeg de tekst de spijker op de kop. En daar sluit ik me volledig bij aan.

©2015 Martin van der Hoek/Auke VanderHoek, alle rechten voorbehouden.

Gepost door:Auke VanderHoek

Content met inhoud in woord en beeld. Fotograaf, journalist, schrijver en dichter.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s