Chichi komt de studio binnenlopen als ik bezig ben met het op te ruimen. Onder mijn bureau ziet ze wat liggen. “Wat is dat? Dat is een kwartje. Er ligt gewoon een kwartje onder je bureau Auke!”, merkt ze op en vraagt meteen: “Wat doet het daar?” Ik antwoord: “Bij mij willen ze ook weleens vallen.” Chichi: “He?” En dan kijkt ze me aan met een blik van ‘duh’. Koffie?

Auke VanderHoek

©2015 Auke VanderHoek, alle rechten voorbehouden
Gepost door:Auke VanderHoek

Content met inhoud in woord en beeld. Fotograaf, journalist, schrijver en dichter.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s