“Ooh, knuppel!!”, klinkt het vanuit de keuken als ik tegen mezelf roep. Jelle en Chichi kijken op en Jelle  komt inspecteren wat papa doet. Jelle: “What just happened?”. Na het eten waren Jelle en Chichi zich klaar aan het maken voor een avondje film kijken, lui op de bank. En papa was heel netjes een appeltaart aan het bakken in de keuken. Althans, trof de voorbereidingen. Na keurig de appels te hebben geschild, de rozijnen klaargezet om te wellen, ruim ik wat op. Jelle ziet wat ik opruimde en haalt Chichi er bij. Ze kijken naar de schillen in de bak op het aanrecht en de geschilde appels in de vuilnisbak. Jelle ligt daarna dubbel van het lachen op de grond. En Chichi met een vermakelijke zoete grijns merkt op: “Dat begrijp je wel hè, dat deze al mijn acties overtreft?”
Auke VanderHoek
©2015 Auke VanderHoek, alle rechten voorbehouden.
Gepost door:Auke VanderHoek

Content met inhoud in woord en beeld. Fotograaf, journalist, schrijver en dichter.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s