Aan de Edumbekeukentafel tijdens het avondeten maak ik een flauw grapje naar aanleiding wat Jelle vertelde over zijn schooldag. Ikzelf vond het wel een leuk grapje. Terwijl Chichi rustig dooreet kijkt Jelle me droog aan en slaat terug. Jelle: “Eénmanslol, papa.” Nu kijkt Chichi ook op van haar bord en samen met mij Jelle verbaasd aan. Ik vraag hem: “Wat is ‘éénmanslol’?” Jelle: “Dat niemand met je meelacht papa.” En hij gaat demonstratief door met eten. Links van me, tegenover Jelle, schiet Chichi in de lach. C’est Moi: “Wat, lach je me uit?” Chichi probeert overtuigend ‘nee’ te antwoorden. Maar echt goed lukt haar dat niet. Jelle glundert ondertussen. Jelle: “Ha!”

Auke VanderHoek

©2015, Auke VanderHoek, alle rechten voorbehouden
Gepost door:Auke VanderHoek

Content met inhoud in woord en beeld. Fotograaf, journalist, schrijver en dichter.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s