Chichi is uiteten met haar werk. Het is dus ouderwets Jelle en C’est Moi. Jelle kookt en ik ga dan afwassen. Jelle heeft gebakken aardappelen en gehaktballen gemaakt. Met de dressing voor de sla is hij beetje uitgeschoten. “We noemen het slasoep”, zeg ik. Daar kan Jelle mee instemmen terwijl hij door de sla roert opzoek naar de stukjes tomaat. Jelle: “Volgende keer minder azijn.” Ik kijk in de braadpan om te zien wat nog over is van de gehaktballen. Eentje is ook zo sneu om te bewaren dus ik zeg ik tegen Jelle dat hij het mag hebben. Nog voordat uitgesproken ben prikt zijn vork in de bal en gaat het geheel in één keer in zijn mond! C’est Moi: “Hallo!?!” Jelle probeert antwoord te geven maar zijn mond zit vol. Hij kan nog wel grijnzen.

Auke VanderHoek

©2015 Auke VaderHoek, alle rechten voorbehouden
Gepost door:Auke VanderHoek

Content met inhoud in woord en beeld. Fotograaf, journalist, schrijver en dichter.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s