Voor één of andere reden moet Chichi boven in haar garderobekast zijn om iets boven water te krijgen. Ik zie een Sony Cybershot, das een compacte fotocamera, liggen. Ik heb allemaal grote Canon spiegelreflex toestellen en aas op een kleine camera die in mijn binnenzak kan. “Je hebt een compact camera?!”, merk ik tegen Chichi op met als onderliggende toon de vraag ‘doet ie het nog?’. Chichi: “Ja, maar hij is vol.” C’est Moi: “Je digitale camera is vol en daarom gebruik je het niet?” Chichi: “Ja.” Ondertussen gaat ze verder met wat ze nodig had. En mompel ik tegen mezelf: “Maar goed dat ze met een professionele fotograaf is getrouwd.” Ik ben een compact camera rijker. Mooi. Koffie?

Auke VanderHoek

©2015 Auke VanderHoek, alle rechten voorbehouden.
Gepost door:Auke VanderHoek

Content met inhoud in woord en beeld. Fotograaf, journalist, schrijver en dichter.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s