Na het eten, uitbuiken aan de Edumbekeukentafel. Chichi was over iets begonnen wat ik niet geheel kon volgen, wat voor haar dan ook weer niet uitmaakte dat ik het niet volgde, want dat snapte ze dan weer wel dat ik het niet kon volgen. Zij snapte het en dat was goed genoeg. Jelle laat een zucht en kijkt Chichi aan. Jelle: “Waarom, Chichi, moeten we naar jullie vrouwen luisteren naar wat jullie zeggen als jullie toch aan het eind zeggen dat wij mannen het niet snappen?” Chichi: “Je spreekt alsof je jaren ervaring hebt met vrouwen?” C’est Moi: “Jelle, geef me eens die pen en dat papiertje aan.” “Auke, deze gaat niet op Facebook!” Jelle: “Egwel.” Chichi: “Auke!” C’est Moi: “¿Que?”

Auke VanderHoek

©Auke VanderHoek, alle rechten voorbehouden.
Gepost door:Auke VanderHoek

Content met inhoud in woord en beeld. Fotograaf, journalist, schrijver en dichter.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s