Zaterdag laat in de ochtend zitten Jelle, Chichi en ik aan het ontbijt. Dit keer heeft Jelle een omelet gemaakt en Chichi de tafel gedekt. (Ik deed ook wat, ik bracht het oud papier en glas weg naar hun bakken). C’est Moi: “Waar is de kaasschaaf?” Chichi: “Mag ik ook eens wat missen?” C’est Moi: “Jij mist mij altijd toch al!?” Het was lief bedoeld maar het landt niet. C’est Moi: “En je mist ook altijd de clou.” Hierop krijg ik een boze blik toegeworpen van Chichi. C’est Moi: “En ik mis weleens de plank.” Daarop schiet Chichi in de lach. En kan ik veilig opstaan en de kaasschaaf pakken. Nu ik toch in de keuken ben, koffie?

Auke VanderHoek

©2015 Auke VanderHoek, alle rechten voorbehouden.
Gepost door:Auke VanderHoek

Content met inhoud in woord en beeld. Fotograaf, journalist, schrijver en dichter.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s