Op één of andere manier weet Jelle het gesprek zo te slingeren dat we via de magnetron van Chichi (ikzelf had het niet want ik hou niet van die dingen) belanden bij de volgende vraag. C’est Moi: “Dus je bent alleen maar met mij getrouwd omdat God bestaat?” Chichi: “Ja!”. Ze kijkt vol trots, liefde en een gezonde dosis spot naar me. Hier moet ik even over nadenken. Jelle lacht zichzelf in een deuk. Ik laat het bezinken. C’est Moi: “Jelle, God is goed.” En Jelle proest het nog verder uit. “Nah, Hij heeft ook het gevoel voor humor geschapen”, zeg ik tegen Jelle maar die hoort het al niet meer. Chichi geniet en zwijgt. Koffie?

Auke VanderHoek

©2015 Auke VanderHoek, alle rechten voorbehouden.
Gepost door:Auke VanderHoek

Content met inhoud in woord en beeld. Fotograaf, journalist, schrijver en dichter.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s