Dinsdagavond hadden we geen zin om te koken en hebben we pizza gehaald. Bij een heel leuk adres in Diemen, daar later meer over. Thuis aan tafel is Jelle bijna klaar met zijn pizza calzone als Chichi aan hem vraagt: “Wil je jouw tomatensaus niet?” Jelle kijkt verbaasd naar het bakje wat naast zijn bord staat. Jelle: “Is dat geen sambal?” C’est Moi: “Nee pannenkoek, bij de Italiaan krijg je geen sambal erbij.” Ik pak het bakje en leeg het op mijn calzone. C’est Moi: “lekker.” Chichi: “Dacht je echt dat het sambal was?” Jelle: “Ja!” En wederom kijkt Jelle me betoeterd aan. En krijgt een blik vol medeleven van Chichi terwijl ik met een grijns verder smul. C’est Moi: “Heerlijk.”

Auke VanderHoek

©2015 Auke VanderHoek, alle rechten voorbehouden.
Gepost door:Auke VanderHoek

Content met inhoud in woord en beeld. Fotograaf, journalist, schrijver en dichter.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s