“Ik vind je lekker!”, lees ik om mijn telefoon. “Ik hou van jou!”, is het volgende smsje. Zo, spannend, hier heeft een dame mijn aandacht. Ik ga terug flirten! Dus ik sms terug: “Ik vind je ook lekker.” “Ik hou ook van jou!” “Zullen we gaan trouwen en dan stoute dingen doen?”. “Mag niet, schat”. krijg ik als antwoord. Shit. Meteen gevolgd door een nieuw smsje: “We zijn al getrouwd.” Ah! “Toch stoute dingen doen dan vanavond?” Daarop heb ik nog geen antwoord. Oh, krijg net haar reactie binnen: “Xxx Chichi” Wie zegt dat je niet mag doorgaan met flirten als je getrouwd bent?

Auke VanderHoek.

©Auke VanderHoek, alle rechten voorbehouden.
Gepost door:Auke VanderHoek

Content met inhoud in woord en beeld. Fotograaf, journalist, schrijver en dichter.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s