Zo, die timing van vrouwen. Chichi, ook een vrouw, heeft er ook een handje van. Ze zit met een haardroger op de bank, dat doen vrouwen vaker. Toe te kijken hoe ik, na terug te zijn gekomen van Staples (Office Centre), thee zet. Dan kijkt ze rustig toe hoe ik me klaar maak om boven in de studio weer verder te gaan met mijn werk. Ze ziet dat ik mijn theekop en theepot op de grote doos met het nieuw printer papier zet. En alles optil en het zware geval keurig balancerend (de thee is heet en de pot is breekbaar) de trap op ga. Drie stappen gezet en dan vraagt Chichi: “Hee, Auk! Waar is eigenlijk dat ene dingetje?” Terwijl ik net op tijd bedenk niet in een reflex om te draaien en in de houding te schieten’, roep ik: “Die timing!?!” Koffie dan maar?

Auke VanderHoek

©2015 Auke VanderHoek, alle rechten voorbehouden
Gepost door:Auke VanderHoek

Content met inhoud in woord en beeld. Fotograaf, journalist, schrijver en dichter.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s