Met kerst heeft Chichi seizoen drie van de BBC detective serie van Luther met Idris Elba gekregen op DVD. Met ons drietjes zitten we op de bank en kijken we naar aflevering twee. Een enge man, understatement want het blijkt een serie moordenaar te zijn, komt van onder het bed van zijn slachtoffer langzaam te voorschijn. Aan het eind van de aflevering, nadat Luther de man heeft opgepakt, dat wilt zeggen, de man is uit het raam gesprongen maar heeft tot zijn eigen teleurstelling de val overleeft, zegt Chichi: “Jelle, je mag ook bij ons in bed slapen.” Jelle geeft toe dat het een enge aflevering was maar geeft verder geen kick. Later op de avond als Chichi en ik naar boven gaan treffen we een vent niet onder maar in ons bed aan. Diep in slaap met zijn dekbed en zijn kussen ligt Jelle veilig in ons bed. Altijd lief als me kleine bij me wil slapen, dat wel, maar die kleine is niet zo klein meer. Mijn vrouw en zoontje hebben zoetjes geslapen, ik kroop een beetje brak uit mijn bed. Koffie?

Auke VanderHoek

©2015 Auke VanderHoek, alle rechten voorbehouden.
Gepost door:Auke VanderHoek

Content met inhoud in woord en beeld. Fotograaf, journalist, schrijver en dichter.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s