Zondagavond heeft Jelle de bovenkant van zijn block-head laten blonderen door zijn tante Uché (zusje van Chichi). Dat wilde hij graag. Met zijn zwarte kroeshaar heeft hij nu een licht rood-bruine kruin, toplaag, dus. Op maandag staat hij naast het zoontje van tante Mick La Rock, Iwan. Die heeft een grote bos wilde rode krullen. C’est Moi: “Zie Iwan, Jelle heeft ook wat van jou overgenomen.” Iwan kijkt nog eens goed en schiet in lach. Zo had hij het nog niet bekeken. Iwan: “Hé, ja!” Jelle kijkt van ‘haha-wat-heb-ik-toch-weer-een-leuke-papa…’. C’est Moi: “Zie, zijn jullie toch echte neven.” Jelle kan een glimlach niet verbergen en maakt een sierlijk buiginkje en gebaart ‘tadaaa!’. Lachend gaan ze verder aan tafel met tekenen in Mick’s atelier in Kruitberg.

Auke VanderHoek

©2015 Auke VanderHoek, alle rechten voorbehouden.
Gepost door:Auke VanderHoek

Content met inhoud in woord en beeld. Fotograaf, journalist, schrijver en dichter.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s