Een simpel portret-fotoklusje wat meer sjouw werk om handen had dan ik in mijn eentje makkelijk kon doen bij BMW iov de Vazo. Toevallig was mijn zoontje van 13, Jelle, vrij van school. Dus alles op de fiets laden en op naar BMW! Jelle hielp goed en keek zijn ogen uit in de showroom. Daar staan inderdaad heel wat mooie auto’s. Jelle: “Later als ik groot ben, ik achter het stuur, mijn vrouw daar, kinderen achterin. Op naar opa en oma.” C’est Moi: “Klinkt goed.”
Na de klus staan we de spullen weer op onze fietsen te laden als Jelle iets herinnerdt terwijl hij naar het indrukwekkende gebouw van BMW en Mini tuurt. Jelle: “Oh! Het is dit gebouw wat we als puzzel in elkaar hebben gezet!” Vorig jaar had ik op de VAZO borrel ism BMW-Mini een 3d puzzel van de nieuwe hoofdvestiging aan de A10 gekregen. Die hadden we samen met veel plezier in elkaar gezet. En ook vandaag, ervaar ik het als een rijkdom om samen met mijn zoontje een klus te klaren. Hij leert en ziet veel. Glundert bij alle mooie auto’s.
Gewoon een dag met de dagelijkse en professionele uitdagingen waarin het mogen en het eens samen kunnen doen met mijn kind mij simpelweg gelukkig maakt. Of dat nou ook bedacht was als onderdeel van een ‘BMW-Experience’ dat weet ik niet, ik weet wel dat ik er blij van ben. Al pratend, zingend en slingerend (het weegt wel wat al die apparatuur) fietsten we terug naar huis/kantoor.

Auke VanderHoek

©2016 Auke VanderHoek, alle rechten voorbehouden. 
Gepost door:Auke VanderHoek

Content met inhoud in woord en beeld. Fotograaf, journalist, schrijver en dichter.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s