Bij ShoqBody zijn Jelle en ik ‘s middags aan het trainen. Na afloop vertel ik onze trainer Virgil dat ik gisterenavond, bij de zeer geslaagde nieuwjaarsborrel van de VAZO en Promotion Partners, twee heerlijke cocktails heb gedronken. Virgil vertelt dat die inderdaad lekker zijn maar ook zo gevaarlijk, voordat je het weet komt de man met de hamer. Jelle: “Wie is dat?” Virgil: “Ken je de man met de hamer niet? Komt nog wel als je in dienst zit.” Grinnik, zijn vader kennende gaat hij die hamer nog weleens tegenkomen. C’est Moi: “Zoek maar op met Google.” Jelle: “Is het een terrorist?” Virgil en ik schieten in de lach. C’est Moi: “Zo kan je het inderdaad noemen. Hij pleegt een aanslag op je tempel.”

Auke VanderHoek

©2016 Auke VanderHoek, alle rechten voorbehouden.
Gepost door:Auke VanderHoek

Content met inhoud in woord en beeld. Fotograaf, journalist, schrijver en dichter.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s