Na het samen trainen met Jelle bij ShoqBody, neem ik thuis snel een douche om weer fris en fruitig te zijn voor de volgende werkbespreking. Haast, haast, haast! Jelle komt naar boven en de badkamer binnen met mijn telefoon. “Papa, je telefoon ging. Je hebt een oproep gemist van Ryan”, deelt Jelle mede. “Bel hem maar even terug, hij staat over paar minuten voor de deur”, zeg ik Jelle terwijl ik mijn hoofd nog even snel in shampoo. Jelle loopt de badkamer uit, de overloop op en belt terug: “Hoi Ryan. Met Jelle, de zoon van mijn vader.” Ik schiet in de lach. Jelle herstelt zich. Jelle: “Ik bedoel, de zoon van Auke.” 

Auke VanderHoek

©2016, Auke VanderHoek, alle rechten voorbehouden.
Gepost door:Auke VanderHoek

Content met inhoud in woord en beeld. Fotograaf, journalist, schrijver en dichter.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s