Tijdens de training probeer ik Jelle een standje te geven voor de zware onvoldoende die hij heeft gekregen voor een biologie proefwerk. C’est Moi: “Wat wist je dan allemaal niet wat je moest beantwoorden?” Terwijl ik dat zeg, denk ik erover na en concludeer: “Tja, als je dat wist dan had je dus ook geen onvoldoende gehaald.” Jelle kijkt me aan met ‘Dat dus!’ Mijn trainer Vigil van ShoqBody schiet in de lach. C’est Moi: “Altijd handig om je eigen vragen te kunnen beantwoorden.” Als papa baal ik van zijn onvoldoende, maar een lachende trainer zorgt voor minder spierpijn. Dat dan weer wel.

Auke VanderHoek

©2016, Auke VanderHoek, alle rechten voorbehouden.
Gepost door:Auke VanderHoek

Content met inhoud in woord en beeld. Fotograaf, journalist, schrijver en dichter.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s