Jelle: “Chichi, papa sprak nog meer dan mijn mentrix!” Ja, dat was dan ook de enige klacht. Wat ik ook vroeg of aansneed tijdens het rapportgesprek van Jelle met zijn klassendocent, er viel niks aan te merken om nou eens boos over te worden. Gewoon een goed normaal rapport. Mentrix: “Prima kind.” Niks om hem eens goed mee van leer te geven. Terugdenkend aan de jeugdverhalen van zijn moeder en aan mijn schoolcarrière…, kom ik tot de conclusie dat hij dat ‘niks te klagen’ niet van zijn moeder of van mij heeft. Misschien van zijn bonusmoeder Chichi? Gewoon een normaal rapport met paar zessen als laagste cijfer. Een ‘prima kind’ aldus zijn mentrix. Koffie?

Auke VanderHoek

©2016 Auke VanderHoek, alle rechten voorbehouden
Gepost door:Auke VanderHoek

Content met inhoud in woord en beeld. Fotograaf, journalist, schrijver en dichter.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s