Als menig ouder probeer ik het mijn kind aan het studeren te krijgen. Dat hij uit zich zelf zijn huiswerk goed maakt. Een honger krijgt naar kennis etc. etc. Terwijl ik in de studio aan het werk ben krijg ik een vraag van Jelle toegeworpen vanuit zijn kamer. Jelle: “Wat is het verschil tussen biologische- en chemische wapens?” Daar moest ik even over nadenken maar weet het toch op een zeer simpele manier uit te leggen. C’est Moi: “Ben je bezig met je huiswerk?” Jelle: “Nee, wilde ik gewoon even weten.” C’est Moi: “Wat je ook aan het uitspoken bent, niet in huis. SVP.” Moet ik me zorgen maken? Hmm. Koffie.

Auke VanderHoek

©2016 Auke VanderHoek, alle rechten voorbehouden.

Gepost door:Auke VanderHoek

Content met inhoud in woord en beeld. Fotograaf, journalist, schrijver en dichter.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s