Tijd voor boodschappen. Chichi: “Ik schrijf even de boodschappen op en dan sms ik het je.” C’est Moi: “Ok, ga ik nog even naar de w.c.” Paar minuten gaan er voorbij en dan is er opeens paniek. Chichi: “Auke! Je telefoon gaat!” C’est Moi: “Neem dan op!” Natuurlijk zie ik het al voor me dat die kleine bolle niet ijlings naar mijn telefoon waggelt, in een spurt. Dus ik mijn handen wassen, broek voor de helft op mijn knieën en trek een sprint met een verdwaalde huppel naar de draaitafels in de woonkamer waar mijn telefoon aan het stopcontact ligt. Hopend dat het een klant is met een nieuwe opdracht. Pak ik mijn telefoon, zie dat het niet een telefoontje is maar een sms-je. Van Chichi, met het boodschappenlijstje. C’est Moi (met een blik van heb-ik-daarvoor-alles-lopen-afknijpen?!?): “He, schat mijn telefoon ging omdat jouw sms-je binnenkwam.” Chichi: “Oh, …sorry.”

Auke VanderHoek

©2016 Auke VanderHoek, alle rechten voorbehouden.
Gepost door:Auke VanderHoek

Content met inhoud in woord en beeld. Fotograaf, journalist, schrijver en dichter.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s