‘s Ochtends vroeg. Via het raam komt een koele bries de slaapkamer in. Warm onder de deken, mijn neus in die koele bries en de rest van mijn hoofd heerlijk gepositioneerd in mijn kussen. Ik geniet echt hoe ik lig. Soms ben ik zo blij met mezelf: gisteren de wekker niet gezet. Wat een heerlijk vooruitzicht! Dromend kabbel ik voort in mijn slaap en zelfgenoegzaamheid als een bergbeekje in de lente. Maar dan…

Chichi: “Auke? Mag ik een groot glas Roosvicee van je?
C’est Moi: “Natuurlijk schat.”

Auke VanderHoek

©2016, Auke VanderHoek, alle rechten voorbehouden.
Gepost door:Auke VanderHoek

Content met inhoud in woord en beeld. Fotograaf, journalist, schrijver en dichter.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s