Chichi WhatsAppt een boodschappenlijstje door Ik lees het. Of we nog even langs de Appie willen lopen. Komt nog een aanvulling binnen. “Ook nog geraakte kaas.” Iets later: “Geraspte kaas” met een smiley. Ik laat het Jelle zien. We lopen verder. Geeft Jelle me opeens een dreun op mijn schouder. Ik kijk hem vragend aan. Jelle met een grijns: “Geraakte kaas.”

Auke VanderHoek

©2016 Auke VanderHoek, alle rechten voorbehouden.
Gepost door:Auke VanderHoek

Content met inhoud in woord en beeld. Fotograaf, journalist, schrijver en dichter.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s