Chichi heeft een nieuw regendouche-ding (is hip) op de kop getikt voor een prikkie via internet. Daar gaat mijn plannetje om haar te verassen met een hele mooie goede degelijke. Natuurlijk moet ze mij een week op mijn nek zitten voordat ik het eindelijk installeer, waar anders heb je een man dan voor? En ja hoor, het kraantje doet het niet. Ik stevig doormopperen. Naar een winkel, Praxis, om een ander kraantje te scoren. Gaat op de sanitairafdeling bij mij een lampje branden na een opmerking van een hulpvaardige medewerker. Ik naar huis. Installeer het kraantje en, et voila, alles doet het. Natuurlijk laat ik haar in de waan dat ze iets onzinnigs heeft gekocht en ik het heel knap, haar ridder op het witte paard, allemaal toch gefikst heb. Ook niet vertellen dat ik het kraantje simpelweg verkeerd om geïnstalleerd had (ons geheim). In die dingen ben ik dan soms ook geniaal. Koffie?

©2016 Auke VanderHoek, alle rechten voorbehouden.
Gepost door:Auke VanderHoek

Content met inhoud in woord en beeld. Fotograaf, journalist, schrijver en dichter.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s