Op Kwaku komen Jelle en ik een kennis tegen. Ik maak wat foto’s van haar. Lachen, gieren, brullen, koetjes en kalfjes. Maw we groeten elkaar. Ik vertel trots dat Jelle ook officieel foto’s aan het maken is. Jelle kijkt een beetje met zijn verlegen glimlach. Zegt de lieve dame tegen hem: “Wel alleen maar mooie vrouwen fotograferen. Je vader maakt alleen maar foto’s van lelijke vrouwen.” De blik die Jelle dan heeft, als hij (ook steeds sneller) tot een spontane conclusie komt, is elke keer weer een instant klassieker. We lopen door en schieten in de lach. Jelle: “Ze zei dus dat jij…, maar je had haar net op de foto gezet?”

©2016 Auke VanderHoek, alle rechten voorbehouden.

Gepost door:Auke VanderHoek

Content met inhoud in woord en beeld. Fotograaf, journalist, schrijver en dichter.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s