Met een kind of een kind erbij, merk ik als papa dat het steeds weer minder om mij draait. Jelle komt beneden en kijkt mee op mijn monitor maar laat de gangdeur openstaan. C’est Moi: “Je mag gerust meekijken maar doe de deur dicht, het tocht.” Jelle loopt terug naar de deur, kijkt rond en vraagt: “Waar is ze dan?” C’est Moi: “Deur dicht! Tocht!” Jelle: “Ja, ga ik doen maar waar is Laïla dan?” C’est Moi: “Laïla ligt boven in bed.” Jelle kijkt me vragend aan waarom de deur dan dicht moet als Laïla toch niet op de tocht ligt. C’est Moi: “Ik zit op de tocht! Doe de deur dicht!” Luier? Check. Flesje? Check. Koffie.

Auke VanderHoek

©2016 Auke VanderHoek, alle rechten voorbehouden.
Gepost door:Auke VanderHoek

Content met inhoud in woord en beeld. Fotograaf, journalist, schrijver en dichter.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s