Mevrouw checkt of haar haar goed zit in de spiegel. Nog even haar lippenstift perfectioneren. Pakt haar handtas en doet de slaapkamerdeur open om naar beneden te lopen. Klaar voor een nieuwe werkdag! Op dat moment bemoei ik me even: “Schat, zou je niet een jurk of zo aantrekken?”. Chichi: “Dat bedacht ik me net ook op het moment dat je het opmerkte.” Ze draait zich om en kleedt zich verder aan voordat ze naar beneden gaat. Inmiddels ben ik al beneden en ben ik bezig om haar lunch en snack voor op het werk klaar te maken. Als ze dan echt de deur uitgaat, checken we alles nog even. Lunch en werktas mee? Check. Haar en lippenstift goed? Check. Sleutels bij je? Check. Jurk aan? Check. Chichi: “Ik ben echt toe aan vakantie.” En zo rijdt ze paar minuten later in haar Uppie naar haar één na laatste werkdag voor haar vakantie. Koffie.

©2017 Auke VanderHoek, alle rechten voorbehouden.
Gepost door:Auke VanderHoek

Content met inhoud in woord en beeld. Fotograaf, journalist, schrijver en dichter.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s