Tijdens de aftiteling schrikt Chichi wakker als ik opsta om de tv uit te zetten. “En was het een leuke film?” “Ja”, antwoord ik oprecht. “…Auke heeft een romantische film uitgezocht en hij vindt hem leuk. ‘Jippie ja hee’…” Klinkt het vanaf de bank, ik weet nog even niet of het ironisch of sarcastische van toon was. “Ja, maar wie viel er weer halverwege in slaap?” “Hmm.” Antwoordt Chichi voordat ze weer neerploft op de bank. “Waar is dat warme lichaam?”, mompelt ze nog en trekt de bankdeken over haar heen. En is weer onder zeil. Een lief avondje op de bank met een filmpje kan op vele manieren uitgelegd en beleefd worden. Enfin, ik loop de keuken in waar de afwas nog op mij wacht. Koffie. 
©2018, alle rechten voorbehouden. VFJ• VanderHoek Fotografie en Journalistiek/Auke VanderHoek.
Gepost door:Auke VanderHoek

Content met inhoud in woord en beeld. Fotograaf, journalist, schrijver en dichter.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s