LinkedIn profielfoto's MBO studenten AmsterdamFotografie – De foto-opdracht: Vijftig LinkedIn profielfoto maken van ongeveer vijftig studenten die meedoen aan de lancering van studentennetwerk project Made By 020. Op lokatie ergens in Amsterdam beperkte beschikbare ruimte om te fotograferen.

De uitvoering: Met studiobelichting waarbij zowel de diepe donkere als de vlakke lichte huidskleuren en alle tinten daartussen goed worden weergegeven. Met ruimte in het beeldvlak waarin ook de lichamelijke kleine als de letterlijke grote onder hen mooi in beeld komen.

Met persoonlijke aandacht en gevoel voor humor alle vijftig studenten in zeer korte tijd vlot begeleiden en zelfverzekerd laten poseren.

Gepost door:Auke VanderHoek

Content writer and visualizer. Fotograaf, journalist, schrijver en dichter.