Auke: “Ik neem de tijd voor jou in de voorbereiding en in de uitvoering zodat alles soepel verloopt. Ook bij een spoedklus.”

Aileen Esther Middel • Contemporary Artist, Muralist • Urban Art Consultant, Amsterdam en omstreken:  “Auke weet iemands persoonlijkheid over te brengen. Zijn foto’s van mij zijn zoals ik ben.”

De foto opdrachten:
Portretfoto’s voor zakelijke pr-doeleinden.
De muurschilderingen vastleggen voordat ze zijn verdwenen. Vooral op deze plek in Kraaiennest wordt snel over elkaars werk heen geschilderd. Bij street-art in de openbare ruimte is de levensduur van het werk altijd een onzekere factor.

Het portret, de uitvoering:
De warme persoonlijkheid laten spreken door zachte belichting met doortekening in de lichte schaduwen. Een blauwe achtergrond met licht verloop. Elegantie, rust en vastberadenheid uitstralen en daarmee kwaliteit, zakelijkheid en toch intimiteit communiceren.

Foto’s muurschilderingen, de uitvoering:
Kleurecht en zonder verbuigingen van lijnen de kunstwerken vastleggen in context van de omgeving. Daarna de kans laten voor het toeval.

De bewegingen van het trappen tegen de bal communiceren met de lijnen van het kunstwerk. Zien, herkennen, kaderen, timen en schieten. Veel schieten en het geluk afdwingen.


#Auke_VanderHoek #AukeVanderHoek #AileenEstherMiddel #MickLaRock #Mickey #portretten #fotografie #murals #art #streetart #kraaiennest #Bijlmer #content #woord #beeld #contentcreator #muralist #urbanartconsultant #Amsterdam

Gepost door:Auke VanderHoek

Content met inhoud in woord en beeld. Fotograaf, journalist, schrijver en dichter.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s