In huize VanderHoek, of beter gezegd daar waar de kleine Laïla gaat met haar knuffels, kan men het volgende tafereel waarnemen: Uit het niets vliegt Schaapje of Olifant door de lucht. Uit puur plezier van de kleine of uit praktisch oogpunt. Voor het vrij maken van de handjes voor een hogere prioriteit. Zoals een flesje, broodje of het knuffelen van een nieuw bekend iemand in haar blikveld.

Normaal gesproken zijn hen die hier ervaring mee hebben alert op dat Olifant, Schaap of wat dan ook, niet in de thee, koffie of bord beland.(‘Schat, er zit een olifant in mijn soep’). Momenteel gaat bij vliegend inkomend verkeer meteen een luchtalarm af. Dit in verband met de gebroken kleine rechter teen van papa. C’est Moi: “Geen Olifant op mijn teentje!”

Koffie. 

Gepost door:Auke VanderHoek

Content met inhoud in woord en beeld. Fotograaf, journalist, schrijver en dichter.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s